Zuid Amerika

Reizen door Zuid Amerika

Wel eens gedacht aan een reis door Zuid Amerika? Een continent met een enorme verscheidenheid aan omgevingen, flora en fauna. Van jungles tot de droge woestijnen, zoutvlaktes en uitgestrekte pampas van Chili, Argentinie en Bolivia. Van gletsjers en eeuwige besneeuwde toppen van de Andes tot gele, witte stranden en palmbomen van Brazilie. Ervaar een reis van rijkdommen aan culturen, flora en fauna van het mooie en bijzondere Zuid Amerika. 

Of u nu door Brazilie, Argentinie, Ecuador, Bolivia ,Peru of Chili reist, elk land is een compleet nieuwe wereld op zich. Alle hoogtepunten per land hebben wij opgenomen in onze reizen om u al het moois te mogen laten proeven in een korte periode. Beleef het zelf. Wandel door adembenemende landschappen, kom in contact met oude culturen, peddel door rivieren in de jungle, steek de Andes gebergte over te paard, ga op avontuur in een selfdrive en stippel zelf uw reis voort, wordt wakker in uw favoriete hotels, beklim een actieve vulkaan, wandel door gezellige steden, geniet van de vrolijke muziek en geniet van de vriendelijke mensen.

Onze Zuid Amerika voorbeeldreizen

Inspirerende bestemmingen in Zuid Amerika

Chili
Chili
Argentinie
Argentinie

Reis op maat

Een droomreis is uniek en voor ieder verschillend. Onze reizen dienen ter inspiratie voor de reiziger die graag zelf zijn of haar reis wil laten samenstellen. Wij vinden het leuk om een reis op maat te maken. 

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons over uw reiswensen. Wij zullen er even goed voor zitten om uw reis samen te stellen.

Copyright © 2018 – 2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door
Mari Mari Travel | Privacy

Uw Zuid Amerika reisspecialist
24/7 Assistentie
Volledige service + advies op maat

Copyright © 2018-2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door Mari Mari Travel | Privacy