Waarom met Mari Mari Travel op reis

Veilig op reis

We nemen gezondheid en veiligheid zeer serieus tijdens onze reizen. Of het nu gaat om het fietsen door een berglandschap of het beklimmen van een vulkaan, elke reis is gemaakt met het oog op veiligheid. De ervaren reisleiders zullen u ten aller tijde helpen als zich een gevaarlijke situatie voordoet. Alle reisleiders zijn getraind op eerste hulp in de wildernis. Vooraf aan een groepsreis, vragen we u om een vragenlijst in te vullen met relevante informatie voor de reisleiders. Dit alles voor een perfecte voorbereiding voor een veilige reis.

Professioneel netwerk

Onze situatie zorgt ervoor dat wij veelal in Chili zijn. Hier hebben wij vele van onze contacten opgebouwd, onze lijntjes zijn kort, we spreken de Spaanse taal en hierdoor bent u verzekerd van een goed georganiseerde reis. Wij kiezen partners die dezelfde visie en passie delen. Het behoud van de omgeving en de natuur is een belangrijke peiler. 

100% op maat ontworpen reizen

Graag een reis laten samenstellen naar uw wensen? Wij kunnen iedere kant- en klare reis op maat aanpassen. We ontwerpen een reis dat precies past bij uw wensen. Geef ons graag wel zoveel mogelijk details en informatie over uw droomreis. 

Transparante prijzen

U weet direct waar u aan toe bent. Wij geven eerlijke en duidelijke prijzen. Al onze reizen geven aan wat er inbegrepen en wat niet inbegrepen in de reis zit. Verrassingen op prijsvlak komt niet voor bij Mari Mari Travel. 

Persoonlijke service

Wij proberen alle reizigers te helpen zoals dat graag gewenst wordt. Wij zijn er als u vragen heeft en als u hulp nodig heeft nog voor uw reis, tijdens uw reis en ook na uw reis. Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Op onze website, tijdens het contact en in uw reismap voorzien wij van alle benodigde informatie. 

Zorgeloos genieten

Reizen is zelf onze passie. We houden ervan om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest. Wij weten dat het fijn is als een reis goed geregeld en georganiseerd is. Tevreden klanten die een bijzondere reis beleven is ons streven en tegelijkertijd onze voldoening.

Copyright © 2018 – 2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door
Mari Mari Travel | Privacy

Uw Zuid Amerika reisspecialist
24/7 Assistentie
Volledige service + advies op maat

Copyright © 2018-2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door Mari Mari Travel | Privacy