Internationale vliegtickets

Vliegtickets

Mari Mari Travel verkoopt selfdrive reizen, groepsreizen en individuele reizen, soms met een verschillend begin- en eindpunt door Zuid Amerika. Onze reizen zijn exclusief internationale vliegtickets. Wij kunnen de reis compleet maken en ook de internationale vliegtickets voor uw reis aanschaffen, precies naar wens, zonder extra kosten.

Reisspecialist

Mari Mari Travel werkt samen met flight experts en specialisten waardoor wij de juiste deal kunnen krijgen passend bij de wensen van de reiziger. 

Mocht uzelf graag uw vluchten willen boeken dat is prima. Vele reizigers van Mari Mari Travel vliegen vanuit Europa met KLM, Lufthansa, Air France, British Airways of Iberia en kiezen voor de directe vlucht. Het is een lange reis, kiest u voor een reis met allerlei tussenlandingen, ook dat is een avontuur en is geheel aan u wat uw wensen zijn. 

De lokale vluchten en de internationale vluchten hebben een bagagevrijheid van 23 kg. 

Duurzaam vliegen

Op een groenere manier reizen kan met GreenSeat. U kiest voor een welverdiende rust, een avontuur, een fantastische ervaring. Daar gaat u voor op reis en op vakantie. Een vliegreis heeft negatieve gevolgen voor het klimaat daar kunnen we niet onderuit. Wanneer u niet te voet of per fiets reist dan stoot ook uw vervoersmiddel CO2 uit. Het goede nieuws is dat er door allerlei organisaties gewerkt wordt aan duurzame vervoersmiddelen. Daarnaast bestaan er vele organisaties en goede doelen die bijdragen aan een CO2 compensatie, waaronder: GreenSeat. 

U kunt uw gemaakte CO2 uitstoot compenseren met GreenSeat. Zij zorgen dat de hoeveelheid CO2 niet toeneemt, door op een andere plek het aantal CO2 te verminderen. Dit realiseren zij door het plaatsen van een biovergister voor een gezin in Kenia. Of door te investeren in het zonnepanelenproject in Zuid Afrika. Dit maakt duurzame energie mogelijk in ontwikkelingslanden. Dit zorgt voor minder CO2 uitstoot en een verbetering van de leefomstandigheden voor de lokale families in het gekozen gebied.

Via deze tool van Greenseat kunt u uw CO2 compensatie uitrekenen en uiteindelijk compenseren.

Copyright © 2018 – 2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door
Mari Mari Travel | Privacy

Duurzame manier van reizen
Kleinschalige toerisme
Deskundig & gekwalificeerde gidsen

Copyright © 2018-2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door Mari Mari Travel | Privacy