Over ons

Mari Mari Travel

” Mari betekent tien. Twee mensen die elkaar de handen schudden maakt samen tien vingers. Handen geven is een teken van vertrouwen. Je toont de ander dat je niets in je handen hebt, dat je niets te verbergen hebt. ”
Mari Mari zijn de woorden die de inheemse bewoners van Noord Patagonie, de Mapuches, gebruiken om elkaar te begroeten.

Gepassioneerde Zuid-Amerika specialisten

Wij zijn Camila (Chileense) & Rob (Nederlander) en wij vertegenwoordigen Mari Mari Travel en willen deze betekenis dragen. Er is niks mooiers dan een leven vol vertrouwen en avontuur. Wij hebben elkaar jaren geleden ontmoet tijdens onze reis in Zuid Amerika en sindsdien hebben we grotendeels onze tijd in Chili en in Nederland doorgebracht. Het leek ons ideaal om bijzondere reizen door Zuid Amerika aan te gaan bieden. We verbonden onze passies & plannen, en zo ontstond Mari Mari Travel.

Over ons

Bijzondere Reizen

Reizen is even een pauze nemen uit uw doorgaande leven. Even wegvliegen naar een totaal andere wereld dan de wereld die u gewend was. Reizen is uw wereld openen. Open staan voor nieuwe ontmoetingen, andere omgevingen en verschillende culturen. U bent een reiziger die dezelfde passie deelt. 

Wij zijn een reisbureau gespecialiseerd in reizen naar Zuid-Amerika. Wij hebben vele jaren ervaring in het vakgebied. Camila kent haar continent en haar cultuur als geen ander. Hierdoor hebben we persoonlijke vertrouwensrelaties op kunnen bouwen met onze Spaans sprekende collega’s en partners. Precies deze ingrediënten maakt het Mari Mari Travel verschillend van vele andere reisorganisaties. En dat proeft u tijdens elke reis die u met ons beleeft.

Samen met onze partners en collega’s zijn wij er om droomreizen te verwezenlijken. Wij weten hoe fijn het is om een reis te beleven die goed georganiseerd is en opgevuld is met mooie avonturen. Mari Mari Travel leeft en we willen u deel laten uitmaken van een onvergetelijke reis vol van al het moois dat Zuid Amerika u te bieden heeft. Laat uw reis door ons kleuren en geniet van een bijzondere reis.

Zuid Amerika is ongelooflijk divers, prachtig mooi en kent vele verborgen schatten die wij in onze reizen verwerkt hebben. Als u een fantastische, fijne reiservaring heeft, geeft ons dat voldoening.

De Mari Mari Formule

  • We geven altijd persoonlijke begeleiding en advies, we gaan voor u opzoek naar een passende reis
  • We werken samen met ervaren professionele lokale partners, gidsen & teamleden
  • Met Mari Mari Travel gaat u met een gerust hart op reis. We bieden 24/7 persoonlijk assistentie en support
  • We bieden maatwerk en flexibiliteit aan. Onze reizen kunnen we op maat afstellen naar uw wensen
  • We garanderen kwaliteit, eerlijke transparante prijzen en een betrouwbare service

Reis op maat

Een droomreis is uniek en voor ieder verschillend. Onze reizen dienen ter inspiratie voor de reiziger die graag zelf zijn of haar reis wil laten samenstellen. Wij vinden het leuk om een reis op maat te maken. 

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons over uw reiswensen. Wij zullen er even goed voor zitten om uw reis samen te stellen.

Copyright © 2018 – 2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door
Mari Mari Travel | Privacy

Duurzame manier van reizen
Kleinschalige toerisme
Deskundig & gekwalificeerde gidsen

Copyright © 2018-2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door Mari Mari Travel | Privacy