Hoe boekt u uw reis

Kies uw reis

Op onze website heeft u een goed beeld gekregen van alle reizen die wij bieden. Stuk voor stuk bijzondere en uitgewerkte reizen op zich, die zo geboekt kunnen worden. Bent u het erover eens welke reis het gaat worden die wij mogen gaan verzorgen. Dan begint alles met een gesprek en een reisvoorstel. U kunt op de volgende manieren uw reis boeken.

1. Via onze website door het invullen van een offerte aanvraag

2. Telefonisch met Mari Mari Travel Nederland : +31 50409 3991

3. U kunt ons een e-mail sturen met al uw wensen naar rob@marimaritravel.com.

Uitwerking van de offerte

Wij nemen de tijd om terug te komen met een reisvoorstel die past bij uw reiswensen. Deze kunnen we aanpassen net zolang we uw exacte reis ontworpen hebben. U ontvangt van ons, naast het reisvoorstel, ook een boekingsformulier.

Boeking

Wij vragen u om vervolgens het boekingsformulier in te vullen – te controleren op correct gespelde namen – en per e-mail naar Mari Mari Travel terug te sturen. Zodra het boekingsformulier is verstuurd is de boeking definitief. Na boeking wordt de gehele reis gereserveerd. Zodra alle reserveringen bevestigd zijn, ontvangt u per e-mail van ons de factuur. De factuur is tevens uw boekingsbevestiging.

Betaling

Wij verzoeken u om een aanbetaling van 25% binnen 10 dagen na factuurdatum over te maken.
Indien wij uw internationale vluchten boeken, verzoeken wij om 100% van het bedrag van de vliegtickets over te maken binnen 7 dagen na factuurdatum. Dit vanwege dat de luchtvaartmaatschappijen directe betalingen van ons vereisen.

Het restant van de betaling dient uiterlijk 60 dagen voor de vertrekdatum van de reis over te maken. Als u korter dan 60 dagen vóór vertrek boekt, dan verzoeken wij u, bij ontvangst van de factuur, om een directe betaling van het hele bedrag over te maken.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De boekingskosten bedragen € 25,- per persoon.
Alle betalingen gelieve over te maken op rekeningnummer NL 17 INGB 000 545 4703 ING Bank Groningen.

Op reis

U ontvangt van ons alle benodigde reisdocumenten bij de eerste betaling. Vervolgens zijn alle betalingen gemaakt? dan is uw droomreis een feit. We wensen u een fantastische reiservaring toe. Wij zijn er nog steeds voor u. Voor vragen, tips en ideeën kunt u altijd contact met ons opnemen.

Mari Mari Travel uw reisspecialist in bijzondere reizen naar Zuid Amerika 

Copyright © 2018 – 2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door
Mari Mari Travel | Privacy

Uw Zuid Amerika reisspecialist
24/7 Assistentie
Volledige service + advies op maat

Copyright © 2018-2020 Mari Mari Travel
Ontwikkeld en onderhouden door Mari Mari Travel | Privacy